MTA: Meddelelsen kom retur

Fejl:
Modtagers posthus har afvist at tage imod din mail (modtagers mailadresse står i mailen, som henviste dig til denne webside).

Løsning:
Fejlmeddelelsen har en vedhæftet fil, som indeholder fejlmeddelelsen fra modtagers mailserver (posthus).

Hvordan åbnes den vedhæftede fil:
OBS: Husk at du skal ALTID være forsigtig med at åbne vedhæftede filer fra personer du ikke kender (åben f.eks. aldrig .exe filer).

Den vedhæftede fil i fejlmeddelelsen er ofte navngivet "details.txt" eller noget andet med endelsen .dat eller .att (findes det ikke, er det den første vedhæftede fil). Klik for at åbne filen og når Windows spørger hvordan du vil åbne filen, så vælg at du fremover vil åbne .dat eller .att filer med "Notesblok". Filen bliver nu åbnet i "Notesblok" og du kan læse fejlmeddelelsen fra modtagers mailserver.

Når filen er åbnet:
Ofte skyldes fejlen at modtager ikke findes. I fejlmeddelelsen er vist den mailadressse du har forsøgt at skrive til

  • kontroller mailadressen for evt. stavefejl.
  • kontroller om domæne endelsen er korrekt, f.eks. hootmail.com i stedet for hotmail.com

Har du brug for at få teksten i fejlmeddelelsen oversat til dansk, bedes du benytte Googles gratis tjeneste til dette. Kopier teksten i fejlmeddelelsen, åben http://translate.google.com og indsæt teksten du ønsker oversat.

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Husk at medsende den vedhæftede fil, da det er den som forklarer årsagen til fejlen (og som er en nødvendighed for at hjælpe dig).
Åbn mailen med fejlmeddelelsen og vælg "Videresend". Send mailen til postmaster@mail.dk og inkluder dit spørgsmål til fejlmeddelesen.

Spørgsmål:
Spørgsmål vedr. denne fejlmeddelelse kan rettes til postmaster@abuse.mail.dk