Det bedste mobilnetværk du kan vælge

Hos TDC Erhverv er du på Danmarks bedste mobilnetværk. Det sikrer dig en effektiv dag, hvor du er godt dækket ind.

Bedst i test lille
Bedst i test – i hele Danmark
Vores mobilnetværk er blevet testet af flere anerkendte analyseinstitutter. Og resultatet er ”bedst i test” i hele Danmark. For tredje år i træk. Vi er glade for kåringen, fordi den dokumenterer vores dedikation og ønske om at støtte vores kunders forretning.
Dokumentation

Teknologisk Institut

Bedst ifølge Teknologisk Institut

Vores mobilnetværk er blevet testet af Teknologisk Institut, og kåret som Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk for ikke mindre end tredje år i træk! Det ser vi som et skulderklap til vores bestræbelser på altid at være teknologisk førende.
Bedst ifølge Teknologisk Institut
P3 Bedst i test

Bedst ifølge analyseinstituttet P3

P3 har testet vores mobilnetværk, og resultatet er "Bedst i test" i hele Danmark. Instituttet har målt på både dækning, HD-streaming, stabilitet og kapacitet for at sætte tal på alle de ting, der betyder mest for dig som kunde i dagligdagen. Se resultaterne i rapporten.
Læs rapport
Hvordan mærker du det i praksis?

Du kan udveksle data med kunderne hurtigt og streame video uden afbrydelser på Danmarks bedste mobilnetværk.

 

Du sætter mere fart på din arbejdsdag med et stærkt 4G mobilnetværk. Du kan udveksle store mængder data med kolleger og kunder, du kan streame HD-indhold, og du kan udnytte din mobilitet uden at gå på kompromis med kvaliteten og kapaciteten. Du får ganske enkelt mere fra hånden.

Mobilnet
Bedste netvaerk
Hent store filer lynhurtigt og hold online videomøder
Med bedre dækning og større kapacitet kan du udnytte alle de værktøjer og muligheder, som den digitale hverdag byder på. Du kan hente præsentationen til kundemødet, og du kan helt slippe for at tage af sted ved at holde et omkostningsbesparende videomøde i stedet for.
Passer dit abonnement til dit behov?
Du kan skræddersy dit abonnement hos TDC Erhverv meget præcist til dine ønsker og behov, så du udnytter Danmarks bedste mobilnetværk på dine egne betingelser.
Apple iPhone 6s
Skal du opleve mobilnetværket med en ny mobil?

Besøg vores webshop og se det store udvalg!

Fra elegante smartphones, hvor du får god funktionalitet til prisen, og til alle de store flagskibe, hvor der ikke er sparet på noget: Find din næste mobil i vores webshop og oplev, hvad den kan på Danmarks bedste mobilnetværk. Du finder hele viften af modeller til gode priser.

Hjælp os med at gøre mobilnetværket endnu bedre
Vi arbejder hver dag på at gøre mobilnetværket endnu bedre. Og hvis du bruger vores app, der måler datahastigheden netop der, hvor du er, kan du bidrage. De mange lokale målinger giver os mulighed for at optimere kvaliteten af mobilnetværket overalt i Danmark.

Vi kan ikke love øjeblikkelig forbedring. Og da alle data er anonyme, kan vi heller ikke give dig svar. Men vi kan love, at vi nøje følger med i, hvor der er problemer, og at vi løbende rykker ud på de steder, hvor vi kan gøre en forskel. På forhånd tak!
 

Kontakt os

Ring til os på 70 70 90 90

Ring til os på 70 70 90 90

Se åbningstider
Skriv til os

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

Skriv til os
Besøg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn

LinkedIn
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev